Sloeproeiwedstrijd Zaterdag 29 Juni 2019

Op www.historischereddingbootcarlot.nl vindt u alle informatie over de Breskens – Terneuzen roeirace om de “Kees Muller wisseltrofee” 2e editie op Zaterdag 29 juni 2019. De organisatie is in handen van de Stichting Carlot in samenwerking met de Zeeuwse Havendagen.

Sloeproeiwedstrijd Breskens Terneuzen - Zaterdag 29 Juni 2019!!!

Op www.historischereddingbootcarlot.nl vindt u alle informatie over de Breskens – Terneuzen roeirace om de “Kees Muller wisseltrofee” 2e editie op Zaterdag 29 Juni 2019. De organisatie is in handen van de Stichting Carlot in samenwerking met de Zeeuwse Havendagen. Deze editie heeft enkel deelname op uitnodiging, met een maximale deelname van 15 sloepen. Wilt u deelnemen dan kunt u dit aanvragen via contact.

De Breskens – Terneuzen roeirace om de “Kees Muller wisseltrofee” is 20 km lang en wordt volgens de FSN regels gevaren en verder hanteren we de HT regels. De vaarroute gaat voor een groot deel dicht langs de kust en komt op de hoogte van de Braakmanhaven bij Terneuzen in het hoofdvaarwater waar de gewone beroepsvaart een extra dimensie in de wedstrijd brengt. De start is in de haven van Breskens en de finish in de voormalige veerhaven van Terneuzen, waar het samensmelt met de Zeeuwse Havendagen.